Бруно Акраповиќ се врати на клупата на Шкендија

Шкендија вчера го потврди новиот стратег.

После отказот на тренерот Ернест Ѓока клубот ќе го води Бруно Акраповиќ. Ѓока доби отказ после катастрофалното европско лето во кое Шкендија запиша четири порази и не постигна ниту еден гол, па отказот беше и очекуван.

За Акраповиќ ова е враќање во редовите на Шкендија откако ги водеше Шкендија пред пет години.