Добитни сте и кога не сте добитни

Имено, за тикет со промашен еден натпревар, а погоден коефициент поголем од 25, Евротип ја враќа уплатата. Во зависност од тоа колку имате погоден коефициент, толку ќе добиете и повраток на средства. Значи доколку промашите еден натпревар, не го фрлајте тикетот, туку побарајте повраток на средствата на шалтерот во Евротип.

Единствен услов е 4 натпревари одиграни на еден тикет.