Евротип на „Пикник у Пелинце“

Многу музика, бројни диџеи, природа, чист воздух, многу забава и многу добивки од Евротип за присутните на настанот „Пикник у Пелинце“, кој се одржа во саботата во Пелинце, кумановско.

Евротип беше дел од овој настан, каде заедно со присутните придонесоа за уште подобра забава, со интерактивни игри, пронајди го кошот, ваучери, како и клуб картички кои беа предизвик за сите присутни.

Настанот започна точно на пладне во 12:00 часот, а заврши доцна во ноќта. Посетители имаше од сите краишта на државата, а Евротип како поддржувач на вакви настани, каде акцентот е ставен на младите и нивното урбано живеење продолжува и понатаму.