Марија Шарапова го објави телефонскиот број па народе повелете…

Некогаш најдобрата тенисерка на светот, познатата Русинка моментално се наоѓа во САД, е во самоизолација па очигледно и е досадно.

Таа објави видео им предложи на своите следбеници на социјалните мрежи слободно да ѝ пишуваат пораки. Па народе повелете…..

https://twitter.com/i/status/1246201737590886400