Нова „онлајн“ акција на Евротип!

Најатрактивните спортски збиднувања секогаш се резервирани за викендите. По кратката пауза за репрезентативни натпревари, викендов продолжуваат натпреварите од сите најинтересни фудбалски лиги ширум светот, а токму тој период е најдобар да се искористат најдобрите услови за онлајн обложување во Евротип!
По успешната викенд акција во Битола, оваа сабота и недела посетете ги штандовите во Кичево на локациите на Бул. Ослободување 3/1, ул. 11-ти Септември бр. 57 и ул. Санде Штерјоски бр.3, каде ќе имате прилика да дознаете како да ги искористите поволностите на онлајн обложувањето, а во истовреме и да добиете бројни награди!
Сабота и недела од пладне до 16 часот, Ве очекуваме на нашите штандови каде ќе можете да се запознаете со сите потребни информации поврзани со обложувањето онлајн, да направите бесплатна регистрација и да уживате во обложувањето од Вашиот мобилен телефон, лаптоп или таблет.
Ве очекуваме овој викенд! Обложувајте се онлајн на Евротип и бидете дел од големиот број на обложувачи кои досега се уверија во условите и најдобрите квоти!