Откриена статуа во чест на Коби Брајант и неговата ќерка Џиана

По повод две годишнината од трагичната хеликоптерска несреќа во која животот го загуби легендарниот кошаркар Коби Брајант и неговата ќерка Џиана, на местото каде се случи трагедијата,во нивна чест беше откриена статуа. Споменикот се наоѓа на периферијата од Лос Анџелес.