Евротип спортските обложувалници отсега и со виртуелна картичка

На сите корисници на Евротип Клуб картичката им е испратен е-маил со нивниот уникатен баркод.
Се што треба да направите е да го посетите вашиот е-маил, да ја отворите пораката на Евротип и таму ќе го добиете вашиот баркод.
Со Евротип виртуелната картичка од сега ќе можете да ги уплатете вашите ливчиња со покажување на вашиот баркод на вашата омилена уплатната локација.
www.evrotip.mk – #СекогашПовеќе