Завршена е наградната игра „ЕДНА КО НИЕДНА“

Почитувани типстери, наградната игра „ЕДНА КО НИЕДНА“ е завршена ‼️

Ги објавуваме играчите, добитници на наградите кои имаа највисок коефициент на своите тикети со само еден промашен пар, во периодот на траење на наградната игра од 10.01.2024 до 10.02.2024.
300.000 денари – Сашко М. (Струмица 2), коеф. 21,718.62
200.000 денари – Драган М. (Босилово 3), коеф. 11,310.61
100.000 денари – Динчо К. (Струмица 3), коеф. 5,152.94
Честитки до добитниците!