За прв пат во Македонија, Early Payout само во Евротип обложувалници!

Нема пофрустрирачко обложувачко искуство од тоа кога тимот на кој се обложивте после сигурното водство сепак на крајот од натпреварот не забележи победа.

Сега можете да се обложите и опуштено да го пратите натпреварот до крај бидејќи со опцијата Early Payout, вие сте добитни и кога натпреварот не е завршен.

Early Payout ви дава можност за предвремена исплата во случај вашиот тим на кој се имате обложено да поведе со два голови предност, односно со 2:0.
Натпреварот ќе се води како добитен кога екипата на која се обложивте поведе со 2:0 без разлика како ќе заврши остатокот од дуелот.

Early Payout понудата ќе важи единствено за Prematch обложување.
Early Payout понудата важи исклучиво за конечен тип 1 и конечен тип 2.
Early Payout ќе биде во понудата на Евротип од 14.06.2024, само за Европското фудбалско првенство и Копа Америка.

Натпреварите од европското првенство и Копа Америка кои се во Екстра тип и Екстра тип+ немаат право на Early Payout.

Конечен тип 1 е добитен само во случај кога резултатот во било кое време од регуларниот дел од натпреварот е 2:0 и во тој случај не се чека да заврши натпреварот.

Конечен тип 2 е добитен само во случај кога резултатот во било кое време од регуларниот од натпреварот е 0:2 и во тој случај не се чека да заврши натпреварот.

Искористете ја можноста за предвремена исплата на Вашиот тикет, EarlyPayout во вашата омилена Евротип спортска обложувалница.