Лампард отворен за нови тренерски понуди

Френк Лампард нема намера да зема подолга пауза од тренерската работа после отказот кој пред неколку дена го доби во Евертон.

Според пишувањата во англискиот „Сан“, 44-годишниот тренер е отворен за нови понуди од клубови како од Англија така и од други европски земји.

Освен отказот од Евертон, Френк Лампард во 2021 после лошите резултати на екипата беше отпуштен и од Челзи.