Максимална исплата до 10 милиони денари!

Mаксималната исплата на тикет уплатен со Евротип клуб картичка :
До 15 натпревари: 2.000.000 денари
Од 16 до 30 натпревари: 6.000.000 денари
Повеќе од 31 натпревари: 10.000.000 денари

Посетете ја најблиската Евротип обложувалница, подигнете ја Вашата клуб картичка и ќе бидете на само чекор од исполнување на сонот. Станете милионер заедно со Евротип!