Наградна игра „ЕВРОТИП МИЛИОНЕР“

Сега имаш МИЛИОН причини да играш и учествуваш во новата наградна игра на Евротип обложувалници!

Евротип секогаш знае што е најдобро за своите играчи и затоа подготви наградна игра со огромни парични добивки за сите верни типувачи.

Со наградната игра која ќе трае од 2-ри мај до 15-ти јули 2024 година, Евротип ви нуди можност да станете добитник на една од 25 парични награди од која највредната е ЕДЕН МИЛИОН денари.

Се што еден типувач треба да направи за да учествува во наградната игра е да уплати тикети со минимален влог од 200 денари и при уплатата да ја користи својата евротип клуб картичка. Во наградната игра учествуваат тикетите со една комбинација и најмалку 4 парови.

Секој добитен тикет носи поени во висина од погодениот коефициент на тикетот. Вкупната бруто добивка поделена со уплатата на тикетот, го рангира играчот на листата на потенцијални добитници на наградите.

Играчот кој на крајот ќе има најмногу поени ќе се радува на милионот, додека според рангирањето, високи парични награди ќе освојат и останатите 24 типувачи. Вкупниот фонд на наградите е 2.000.000,00 денари. Типувај и стани Евротип милионер!

Правилата од наградната игра “Евротип Милионер“ погледнете ги на следниов линк https://www.evrotip.mk/contest