Официјално доделени паричните награди од наградната игра „ЕДНА КО НИЕДНА“

После 30 денови колку што траеше наградната игра „ЕДНА КО НИЕДНА“, ги објавуваме официјалните добитници на трите главни парични награди!

Тикет со највисок коефициент и еден промашен натпревар уплатен во Евротип обложувалниците имаше Сашко М. од Струмица. Како награда за направениот коефициент од 21 718.62, Сашко доби паричен износ од 300 000 денари.

Втората награда и паричен износ од 200 000 денари замина во Босилово кај Драган М., додека износот од 100 000 денари му припадна на Динчо К. од Струмица.

Честитки за добитниците на наградите, а на останатите играчи им посакуваме повеќе среќа во идните игри на Евротип, обложувалница со која добивате Секогаш Повеќе.