Рајола откри што ќе работи Ибра по фудбалската пензија

Менаџерот на Златан Ибрахимовиќ, Мино Рајола, откри што ќе направи шведскиот голгетер кога ќе ја заврши кариерата.

Ибрахимовиќ во моментов ги брани боите на Милан, но неговиот договор истекува на крајот на сезоната.

„Зборуваме за иднината секоја година. Сигурен сум дека кога веќе нема да се почувствува како прва виолина, тој ќе каже„ доста“ и ќе стане директор на клуб“, рекол Рајола.