Уплати тикет и добиј гратис освежување за време на натпреварите од СП Катар 2022!

Во прилог (галерија) се групите на градови и датумите кога акцијата е активна.

Секој тикет со минимум вкупен коефициент 3.00 и уплата од минимум 500 денари, а притоа содржи барем еден пар од Светското првенство во фудбал Катар 2022 во период од 16:00 до 23:00 часот добива гратис пиво.

Секојдневно на социјалните мрежи ќе бидат објавувани градовите и уплатните локации каде важи оваа акција…
Следете не!

#СекогашПовеќе!