Bet Builder понуда

Евротип секогаш знае што е најдобро за своите играчи и затоа подготви специјална понуда за комбинирани типови во една комбинација.

Bet Builder-от важи само за сингл натпревар

Bet Builder-от ќе биде во понуда за финалните натпревари од Лига на Шампиони, Лига Европа и Конференциска Лига.

Bet Builder-от ќе продолжи и за натпреварите од Европското првенство 2024 и Копа Америка.

Еден Bet Builder е добитен само доколку сите понудени типови во него се добитни.

Bet Builderot ќе важи само за регуларниот дел од натпреварот.

Во случај да има стрелец во Bet Builder-от и доколку истиот не влези во игра, целиот Bet Builder ќе се пресметува со коефициент 1.

Понудата за Bet Builder-от погледнете ја на следниот линк: https://shorturl.at/sQ3AD