CASHOUT

Cashout е опција која им дава можност на клиентите за предвремена исплата на тикетите.

Cashout опцијата може да биде достапна за сите видови на тикети без разлика на кој спортски натпревари или други настани се обложувал учесникот.

Во случај каде на тикетот играчот има натпревар кој е започнат и е во тек тогаш Cashout опцијата за тој тикет е возможна исклучиво доколку тој натпревар е достапен за обложување во моменталната понуда за обложување во ЖИВО.

Cashout опцијата е достапна во секое уплатно место со приложување на тикетот кај операторите и за истата нема воопшто чекање, или, на веб страната www.evrotip.mk со најава на вашиот кориснички профил доколку поседувате Евротип Клуб Картичка каде можете да ја проверите понудената сума и да ја прифатите или одбиете за потоа да ја подигнете од уплатно место доколку ви одговара истата.