GOLD FELICIA ги пречека супер-шампионите

Eurofarm Pelister

Шампионите градат шампиони, соработката раѓа нови победи и успеси. Честитки за РК Еурофарм Пелистер за освоениот трофеј од Суперкупот на Македонија, витешката борба и достојното репрезентирање на нашиот град. GOLD FELICIA како партнер на клубот ги пречека и угости ракометарите по големиот успех.

Чест е да се биде во победничкиот тим, бидејќи само победници бираат победници. Од почетокот на нашата соработка нижеме само победи. Три трофеи во еден месец стигнаа во Битола.

Нека се множат!