Даглас Луиз на радарот а два премиерлигашки гиганти

Европските гиганти покажуваат силен интерес за играчот на Астон
Вила и бразилскиот репрезентативец, Даглас Луиз.
Даглас Луиз е еден од најдобрите поединци во Астон Вила, неодамна
го продолжи договорот, но е спремен да ја промени средината. Тој
игра фантастична сезона и се етаблираше во еден од најдобрите
играчи за врска во Премиер лигата.
Неколку европски гиганти го сакаат Бразилецот, но главната битка за
неговиот потпис ќе ја водат Арсенал и Манчестер Јунајтед.
Астон Вила прави се за да го задржи, па нема да прифаќа понуди
пониски од 80 милиони евра.