Наградна игра „ЕДНА КО НИЕДНА“

Драги типстери време е за награди !!!

Спортските обложувалници Евротип започнуваат со наградната игра „Една ко Ниедна“. Повторно даваме шанса за освојување на високи парични награди за сите оние играчи кои често „паѓаат“ само за една. Сочувај го тикетот со еден промашен натпревар и учествувај во шансата за парична добивка на една од трите главни награди!!!

Прва награда 300.000 денари

Втора награда 200.000 денари

Трета награда 100.000 денари

Стартуваме на 01.11.2023 а добитниците ќе бидат познати на 16.12.2023. Повеќе инфо на https://www.evrotip.mk/contest