Евротип кафе повторно ги отвори вратите за своите посетители

Што е она што најдобро може да ве расони наутро? Мирисот на новопечатениот билтен, но и свежо меленото кафе!
А, сето тоа може да го најдете повторно во Вашето омилено Евротип кафе!
Со почитување на сите мерки и препораки за време на пандемијата, Ве очекуваме заедно со Вашето друштво да се релаксирате со кафе или друг вид на пијалак, да проследите некој спортски натпревар, а во исто време и да заработите со Вашиот добитен тикет.
Во пролетните горештини, уживајте на терасите на Евротип кафе, во исто време следете ги сите спортски натпревари од целиот свет и уплатете го својот тикет. Сето тоа на едно место! Добивката со понудата на Евротип е најголема!
Искористете ги бонусите кои се во висина и од 467%, обложувајте се за максимална добивка од шест милиони денари, а понекогаш доколку не сакате да сте во неизвесност со последните натпревари на тикетот, искористете ја и можноста за „Cashout“.
Евротип кафе – омиленото катче за вистинските уживатели во обложувањето!