Наградна игра Евротип Мундијал!!!!

Darko Stankovski  23-07-2018

Официјално заврши нашата наградна игра Евротип Мундијал каде наша главана награда Пакет Аранжман во Малдиви за двајца (авионски билет и хотелско сместување) и 20 000 денари ја доби Благојче Николоски од Крушево кој имаше добитен тикет и вкупен коефициент од 1884,21. Втората награда Мобилен телефон Samsung 9+  му припадна на Благој Паџанов од Битола кој исто така имаше добитен тикет и вкупен коефициент 1136,44. Третото место му припадна на Ваљдрин Јусуфи со погоден кофециент 932,42 и награда Лаптоп Lenovo Ideapad 110-15ISK i3-6100. За двајцата играчи кои што имаа највисок коефицинет на недобитен тикет со еден промашен пар, исто така добија вредни награди. Па така првата награда Пакет аранжман патување во Парга (автобуски превоз и хотелско сместување) и 12 000 денари со недобитен тикет и вкупен коефициент од 6694,05  ја освои Ќире Новевски од Новаци. Вториот добитник на наградата Пакет аранжман патување во Калитеа (автобуски превоз и хотелско сместување) и 6 000 денари со недобитен тикет и вкупен коефицинет од 2937,67 е Борис Петковски од Битола. Честитки за среќните добитници!

Во продолжение ви ги прикажваме добитниците и дел од атмосверата на доделувањето на наградите од наградната игра Евротип Мундијал!37631583_1660754377380283_9208935084109856768_n 37633062_1660754470713607_7878018272057098240_n 37681252_1660754367380284_7550134696244412416_n 37687648_1660754384046949_7169086512003284992_n 37753389_1660754457380275_7876395457319010304_n

Следете не понатаму и типувајте во #ЕвротипСпортскиОбложувалници Ве очекуваат нови изненадувања и многу вредни награди.
© Evrotip 2015-2019