Биди и ти Евротип!

Зачлени се во ЕВРОТИП клубот, добијте ја својата клуб картичка и во зависност од многубројните промотивни активности искористете ги придобивките за вашата лојалност.

Со користење на вашата евротип картичка при уплатата на тикети, очекувајте повисоки бонуси или остварете право на поврат на вашите уплати доколку имате еден промашен пар.


Како да се регистрираш на www.evrotip.mk
ВИДЕО ЗА РЕГИСТРИРАЊЕ НА САЈТОТ

Со Евротип добивате СЕКОГАШ ПОВЕЌЕ.