Голд Слот ве води во нова авантура!

Авантуристичкиот дух кој го имаат вљубениците во игрите на среќа е дел од нивното секојдневно живеење, а има ли поголема можност за адреналинско доживување од тоа да се вози со четирицикл низ некоја интересна локација ширум државата?

Голд Слот клубовите го знаат тоа, па во наредниот период, започнувајќи од 3 јуни па се до 3 септември, Голд Слот ќе подели 18 четирицикли на среќни добитници низ сите 18 локации ширум Македонија, Битола, Прилеп, Ресен, Охрид, Кавадарци, Гостивар, Дебар, Тетово, Кичево, Неготино, Штип и Велес. Во секоја локација ќе биде поделен по еден четирицикл, па можност за добивка имаат сите посетители!

За времетраењето на наградната игра, се што треба да направите е да имате минимална уплата на каса во износ од 300 денари, при што се добива промо тикет во износ од 300 денари кој може да се искористи за играње, а воедно се добива и талон за учество во наградната игра.

Искористете го летниот период за ново доживување кое може да ви го понуди Голд Слот. Играјте ги Вашите омилени игри, кои гарантирано ги носат најголемите добивки во државата, а притоа искористете ја и можноста да бидете еден од осумнаесетте добитници на четирицикл.

Разбудете го адреналинот во Вас, само со Голд Слот!