ЕВРОБОНУС 1001%

Како обложувалница која на своите играчи им нуди секогаш повеќе, Евротип воведе нов зголемен бонус од дури 1001%.

Примамливо високиот бонус можете слободно да го користите во деновите петок, сабота, недела и понеделник. За можноста повеќекратно да ја зголемите вашата добивка, треба само да уплатите тикет со Евротип клуб картичка и гледајте како бонусот расте во однос на бројот на парови на тикетот.

ПРАВИЛА И УСЛОВИ ЗА ЕВРОБОНУС 1001%

  1. Бонусната кампања трае од 31.10.2023 до 31.03.2024
  2. Бонусната кампања се однесува само за деновите Петок, Сабота, Недела и Понеделник во претходно наведениот период
  3. Во промоцијата учествуваат сите тикети со една комбинација кои се уплатени со Евротип Клуб Картичка и кои ги исполнуваат долунаведените услови
  4. Во промоцијата не учествуваат системски тикети
  5. Бонусот се пресметува само за настани кои имаат коефициент 1,35 или повеќе
  6. Бонусот се пресметува и за натпревари во ЖИВО кои се одиграни на Микс тикет
  7. Бонусот не се пресметува на тикети на кои се одиграни натпревари исклучиво во ЖИВО
  8. Максималната исплата, независно од пресметаниот бонус, не може да ги надмине дефинираните максимални износи за исплата кои се наведени во Правилата на игра на обложувалницата.
  9. Организаторот го задржува правото за промена на времетраењето на бонусната кампања, со најмалку 3 дена однапред најавено соопштение.
  10. Износот на бонусот се пресметува според табелата: