Нов месец – нови промоции!

Евротип ви подготви нови изненадувања за месец јуни. Од 14ти до 26ти јуни побарајте ја нашата хостеса во близина на наведените уплатни локации и градови и добијте го нашиот специјален билтен за EURO 2024 со огромна понуда за сите натпревари и убедливо највисоки коефициенти!

Евротип подготви и вредносни ваучери за своите верни играчи кои ќе пројават интерес за специјалниот билтен. Промотивната брошура ја добивате од хостесата заедно со специјалниот билтен и вредносниот ваучер преку која ќе се информирате за сите актуелни промоции и поволности кои ги нудат нашите обложувалници.