Џонс по три години се врати и победи во УФЦ борбите

По три години легендарниот борец Џин Џонс изминатата вечер се врати во УФЦ и уште во првата рунда го победи Сирил Ган и го освои шампионскиот појас во тешка категорија.

Ган најавуваше голема борба против Џонс, но Џонс брзо покажа зошто има статус на легендарен борец помеѓу сите навивачи. Борбата траеше само две минути.

Следен противник на Џонс најверојатно ќе биде Хрватот Стипе Миочиќ.