Македонија на Европско – Евротип фан зона во секој град!

Премиерниот настап на македонските фудбалери на големите натпреварување е на повидок, голем број навивачи се упатија кон Букурешт да ги бодрат Пандев и другарите во походот по европски успех, а спортските обложувалници Евротип создадоа услови за оние кои ќе останат дома и во добро друшто ќе ги следат сите натпревари од Европското првенство во сите краеви од државата!

Македонската нација е позната по бодрењето на своите избраници во сите спортови, атмосферата често знае да биде „пеколна“, а ветуваме дека таква ќе биде и во фан зоните каде ќе се следат натпреварите!

Приклучете се во бодрењето на следните локации:

Скопје: Кафе бар „Кактус“ и „The Coffee Cino“

Струга: Сиеста

Гостивар: „Baby Blue“

Струмица: Струмица 4

Дојран: „Reform“

Богданци: „Emporio“

Гевгелија: „City“

Радовиш: „Escape“ и „Down Town“

Куманово: Irish Pub и Pin Petrol

Велес: Градски базен

Сите локации се наоѓаат на чекор до уплатните места на Евротип, па одиграјте на најдобрите квоти со најдобрите услови, искористете ги сите можности за обложување на Европското првенство и специјалите кои ги нуди Евротип, уживајте во добро друштво и пијалак во фан зоните и бодрете ја Македонија на ЕП!